zondag 30 januari 2011

CHA Los Angeles

Zoals beloofd een update over de CHA.
We zijn al een paar dagen in Los Angeles. Onze belevenissen zijn te volgen op facebook en ons forum.
In het kort....de winkel omgeving van Los Angels heeft een hoog "zwarte markt van Beverwijk" gehalte. Veel leeg stand en heel vies. Een paar stappen buiten op je slippers levert al behoorlijk vieze voeten op. Maar met ons drieën hebben we ons prima vermaakt.
Vrijdag hebben we ons bezig gehouden met het volgen van workshops. Alle drie andere, zodat we zoveel mogelijk product informatie konden verzamelen (als ze die al gaven, want dat viel soms nogal tegen) Lia had de workshop van Tim van Ranger aangeboden gekregen. Zij was de lucky one, die met 4 hele mooie canvassen naar huis kan. Verder waren niet alle workshops even interessant, maar levert altijd wel wat goodies op ;-)
Gisteren was de eerste beurs dag. De beurs is veel en veel kleiner dan toen ik er in 2009 was. De aanloop overigens ook, want driekwart van de standhouders zaten te "nose picken"
 Maar natuurlijk was het er goed verzorgd zoals altijd. De morgen hebben we voornamelijk in de Ranger stand door gebracht.

Alle nieuwe spullen van Ranger,  Tim en Wendy Vecchi zijn dus besteld. De eerste zending gaat dus al gauw binnen komen.
Het bezoek aan de Ranger stand hebben we af moeten breken voor een workshop.
Veel bekende "studiegenoten" van de Ranger U tegen gekomen, dus meer staan kletsen dan rond gekeken. Afspraakjes gemaakt, nog een workshop gedaan (van Farber Castel) en toen was de dag al weer om.
Hier zitten we met Linda B. (LB Crafts) en Linda E. (Craft Stamper) te wachten voor de workshop. Vandaag moeten we dus echt aan de bak, dus morgen meer.
Kijk ook nog even in de webwinkel op de afdeling CHA pre-orders. Deze gaan we nu updaten.

maandag 24 januari 2011

CHA

Het is weer zover. We staan weer klaar om naar Amerika te vertrekken voor de grootste hobby beurs ter wereld, de CHA.
Tijdens ons verblijf zullen we jullie hier op de hoogte houden van onze belevenissen. Veel van de nieuwe dingen die ingekocht gaan worden staan al op de website . Boven aan het menu vind je de afdeling "CHA pre-order". Je hebt daar de gelegenheid tot 5 februari om al het moois met 10% korting te bestellen! Ga er regelmatig kijken, want er zal steeds iets toegevoegd worden.
1 van de nieuwigheden die ook met korting te bestellen is, zie op de video van Tim Holtz.

donderdag 20 januari 2011

Studio Art Stamps in Stampers' Sampler

In de nieuwste Stampers' Sampler (Feb/Mar 2011) staat op blz. 56 een inspirerend voorbeeld met de stempel "Sanne" van Studio Art Stamps. Deze stempels is een poos uitverkocht geweest, maar zal na de verhuizing weer op voorraad zijn.


Met dank aan Margriet van Schaik

dinsdag 18 januari 2011

Cropavonden

Voor wie eens naar de cropavond van de craftorij wil komen. En op de A12 niet welke afslag je moet nemen........neem de afslag bij dit gebouw!

(foto gemaakt door 1 van onze vaste croppes)

maandag 17 januari 2011

Workshop Hermine´s Art

De laatste workshop gegeven op de huidige locatie.
Gegeven door Hermine Koster.

Zaterdag 19 februari, aanvang 14:00 uur.
Aan het einde van de workshop ga je naar huis met een pagina die zo een art journal in kan.
De technieken die je gebruikt kunnen ook prima op een layout gebruikt worden.


Wees er snel bij, want het aantal plaatsen is beperkt!

5 maart 2011!!

Block deze datum in je agenda! Die dag zal De Craftorij op de nieuwe locatie in Ede open gaan!


We zijn met diverse celebs in gesprek. Dus dat beloofd een knallende opening te worden. Maar eerst moeten we dit voormalig garagebedrijf ombouwen tot De Craftorij!

(185m2 vloeroppervlakte ex. aparte workshopruimte, kantoor en magazijnruimte)

Tripje naar Engeland

8 november 2010 was onze eerste trip naar Engeland. In 1 dag op en neer naar Olney en dan deze prachtige printers tray maken. Strak schema, maar super leuk en gezellig.




10 januari 2011 was het de beurt van Lia om een groep naar Engeland te begeleiden voor dezelfde workshop.


Voor degene die niet mee naar Engeland konden...van Linda hebben we toestemming om deze workshop ook in in De Craftorij te geven. De workshop zal na de verhuizing gepland worden. Ook zullen we in de toekomst meer dergelijke tripjes organiseren. Dus stay tuned!

De Craftorij gaat verhuizen!!

Daar moet op gedronken worden!De Craftorij kan eindelijk aan de slag in het nieuwe pand.


Deze foto is overigens tijdens de nieuwjaarscrop op 7 januari genomen. Toen ook al aan de champagne. (Excuses aan aanwezigen die niet op de foto paste.) 


 
Oliebollen hoorde daar natuurlijk ook bij.

woensdag 5 januari 2011

Uitslag Blogcandy!

Zoals beloofd zouden we deze week de winnaar van de BlogCandy bekend maken.
De origineelste kerst groet vinden we die van ScrapSu. Dus ScrapSu, jij bent de winnaar van de SideKick. Hartelijk gefeliciteerd. Wil je ons jouw adres laten weten? Dan komt hij zo snel mogelijk naar je toe.

ScrapSu zei

C= creatief
R= rinkelend ( de kassa...)
A= adembenemend
F= fonkelend
T= te gek
O= origineel
R= reusachtig
I= inspirerend
J= jaar 2011

voor iedereen!
Groetjes Susanne uit Emmen
21 december 2010 05:02

zondag 2 januari 2011

Tim Holtz - Configurations

Een nieuwe video van Tim Holtz over de configurations

A new video from Tim Holtz.






Materials: configurations
Multi Medium Matte
Lots of embellishments

Pink Paislee - Artisan Elements

De Artisan Elements van Pink Paislee kan bewerkt worden met wat je maar wilt. Verf, (alcohol) inkt, etc. Te verkrijgen bij de Craftorij.

Satisy the desire to get your hands dirty with artisan elements. These products can be distressed to your heart's desire. Although they are fabulous the way they are, we encourage you to decorate them to reflect your own individual style. Decorate them with paint, ink, markers and more! Each package includes 1 sheet of elements. Sheet size is 8x8 so they are larger than they appear!



Basic Grey - Curio

Papers: Basic Grey Curio

Art Parts

Supplies: Art Parts Wendy Vecchi
More inspiration: Blog Marleen


Studio Art Stamps

In de nieuwste Take Ten kwamen we deze kaarten tegen. Kaarten gemaakt met Studio Art Stamps, de exclusieve stempellijn van de Craftorij. Naast onze "huisontwerpsters" Hermine Koster en Nikki Wester, zijn er ook nieuwe ontwerpsters druk met de uitbreiding van deze Art Stamps. Wordt vervolgd....

In the latest Take Ten, we saw these cards. Cards made with Studio Art Stamps, the exclusive Art Stamps from de Craftorij. Besides our designers Hermine Koster and Nikki Wester, there are new designers busy with the extension of these Art Stamps. To be continued.....

Take Ten Winter 2011