vrijdag 25 november 2011

12 Tags of Christmas


1 december gaat Tim Holtz weer los! Dan begint hij voor het vijfde achtereen volgende jaar met de 12 Tags of Christmas. Net als vorig jaar geven wij weer gelegenheid om in kerstsfeer deze tags te maken op zaterdag 10 en 17 december. Alle benodigde materialen staan voor je klaar. Zo kun je lekker de hele dag je gang gaan. Natuurlijk verzorgen wij voor de lunch en ander lekkers. Mocht je bij sommige technieken hulp nodig hebben, dan helpen we er graag bij. Hier kun jij je opgeven.


woensdag 16 november 2011

Vintaj en andere kralen

Vorig jaar zomer tijdens ons verblijf bij Ranger hebben we twee geweldige meiden ontmoet die net een bedrijfje aan het opstarten waren. Vintaj. Antique Brass metaal voor sieraden, stempelen en  scrapbooking. Geweldig om te combineren met Ranger producten en Sizzix embossingfolders. Dit moesten we natuurlijk in het assortiment hebben. Is meteen een mooie gelegenheid om het kralen assortiment verder uit te breiden. Kom eens lekker neuzen!




maandag 14 november 2011

Angeldag

Afgelopen weekend kwamen de Angels hun club dag vieren bij de Craftorij. En dat is altijd weer een feest. Van de vorige keer (toen nog aan de Amsterdamseweg) weten we dat ze voor zo'n dag allemaal leuke cadeautjes voor elkaar maken. Die wij toen ook kregen. Zo ook deze keer. Het verbaast ons elke keer weer wat een ijver en inspiratie deze dames opbrengen. Niet alleen voor de cadeautjes, maar ook voor de projecten die ze over en weer voor elkaar maken. Dames...nogmaals hartelijk dank voor de cadeautjes, lekkere lunch en gezelligheid.

zaterdag 12 november 2011

Uitslag Blog Candy!

Oeps! Dan is opeens de dag voorbij en schrik je de volgende morgen wakker met.....Blog Candy!! Hier is alsnog de uitslag. De winnaar van de Winter Distress inkset is...............


artyventure zei
Dankjewel om ons de kans te geven deze leuke blog candy te winnen! Waarom ik die Distresskleurtjes verdien? Misschien omdat ze me over de streep zouden trekken om toch eindelijk eens werk te maken van die lading aan kerstkaartjes die ik dringend zou moeten beginnen te maken! Ik wens iedereen veel geluk bij de trekking van de prijs.



Gefeliciteerd Julie! Laat even weten waar we de inkten naar toe kunnen sturen. Alle andere dank je wel voor het reageren.

woensdag 9 november 2011

Blog Candy

Vandaag zijn de nieuwe Winter Distress inkten binnen gekomen. Ook weer hele mooie kleuren dit keer. Die natuurlijk net als de Fall inkten snel uitverkocht waren Maar we geven 1 setje weg. Laat een berichtje achter met waarom jij die kleuren zou moeten winnen. Op 11-11-11 zullen we de winnaar bekend maken.
Hier een video van Tim met de Winter kleuren.

PS: Inmiddels hebben we extra sets op de kop kunnen tikken, ze zijn dus ook weer te bestellen.