donderdag 29 augustus 2013

Craft Express 6 september.

En heb je volgende week vrijdagavond niks te doen??? Doe mee met de Craft Express!!!

We gaan een leuk mini-album maken, met behulp van een bestaande kaart. Uiteraard maken we de kaart zelf. We gaan werken met de geweldige papierlijn van Prima Marketing - Wishes & Dreams. Daarnaast gaan we aan de slag met een stans van Tim Holtz - Tattered Flower Garland om op verschillende manieren bloemen te maken. Een lekkere bloemenfestijn.


Als je ook wilt komen, boek dan deze Craft Express, of bij Lia in de winkel, of via de website. Wellicht tot dan?

Namens het designteam,
Katinka.

maandag 26 augustus 2013

Best Friends Forever - 7 Dots Studio - Messy Head - layout

Hi allemaal!

Hier ben ik alweer met een nieuwe layout. Al een paar weken ligt de nieuwe collectie van 7 Dots Studio in de winkel, Messy Head heet hij en ik ben er echt helemaal weg van!!

Ik heb er een layout mee gemaakt en gewerkt met het papier, maar ook een aantal andere producten, zoals 1 van de nieuwe stencils van Prima Marketing (grote en kleine cirkels door elkaar) en met de nieuwe doll stempels van Prima Marketing, ook daar begin ik een verslaving voor op te bouwen ;-).





De layout staat in de winkel mocht je hem in het echt willen zien! Dank je wel voor t kijken en tot snel!

Groetjes, Rianne

zondag 25 augustus 2013

Make & Take 24 augustus

Hi allemaal!!

Zo....de 7e make & take is ook weer achter de rug en wat een gezellige was het! Heel veel creatieve dames en een enkele heer hadden weer hun weg naar de Craftorij gevonden. We hebben een cadeau-envelopje gemaakt van een simpele manilla #10 tag. Hierbij maakten we gebruik van de spliksplinternieuwe dylusions inkt pads. Dit is een inktpad dat geheel blanco is als je hem nieuw koopt en je kan er met de diverse sprays van dylusions je eigen kleuren combinatie inktpad van maken.


Door drie kleuren sprays gemengd over je pad te sprayen creëer je je eigen kleurencombinatie. En het mooiste is....als je je kleuren beu bent, dan spoel je je pad gewoon uit onder de kraan en hij is klaar voor gebruik voor geheel nieuwe kleuren.

Om deze envelopjes te maken ril je eerst een manila tag op 6 cm van de onderkant en 7 cm van de bovenkant. Maak je tag flink nat met een mini mister en druk hem in zijn geheel over je dylusions intktpad (voor de oranje / roze hebben we gewerkt met de dylusions kleuren geel, roze en rood, voor de groene versie hebben we gewerkt met de kleuren geel, lime groen en london blue).
Haal je tag van de pad en ga met een babydoekje in kleine cirkeltjes over je tag waardoor de kleuren zich vermengen over gehele tag. Herhaal dit voor de achterzijde en droog je tags met een heater.

Daarna pak je een achtergrond stempel, druk hem op het inktpad en stempel random over je tag. Stempel met archival nog een aantal hartjes en met een waterpen haal je uit je hartjes de kleur weg (deppen met keukenrol).
Inkt de randjes van je envelop zwart en maak een steekrandje met een witte pen. Plak de onderste flap aan beide zijden dicht vouw je bovenste flap er om heen, lintje erdoor met een strik erin en klaar!
Deze envelopjes zijn prima om geld te geven of bijvoorbeeld een cadeaubon die tegenwoordig in credit card formaat overal te koop zijn!





Ik vond het weer superleuk om te doen. A.s. zaterdag is de allerlaatste make & take, dan gaat Katinka aan de slag met de leuke twinkling H2O's!

Tot dan!

Groetjes, Rianne

dinsdag 20 augustus 2013

Tas vullen en make&take.

Een hele geslaagde en gezellige dag was het afgelopen zaterdag bij De Craftorij. Velen die op de geweldige actie van het vullen van een tas in de uitverkoophoek af zijn gekomen. Er zijn heel wat tasjes voorbij gekomen. We hopen dat jullie ervan hebben genoten!

Gelukkig kwam iedereen niet alleen daarvoor. Er zijn een hoop klanten aangeschoven bij de make & take die deze ronde door mij (Katinka) werd gegeven. Hieronder volgt een kleine foto impressie:


We hebben een tag gemaakt met behulp van de Distress PaintsTyvec en als bijzonder ingrediënt zout. Leuk om iedereen te zien genieten. Dank jullie wel dat jullie allemaal zijn aangeschoven. Ik heb het reuze naar mijn zin gehad.

A.s. zaterdag heeft Rianne een leuke make&take in de planning staan. We hopen jullie dan weer te zien. Tot dan??

Namens het designteam,
Katinka.

zondag 11 augustus 2013

Make & Take

Afgelopen zaterdag heeft Marleen een make en take gegeven bij de Craftorij met Fusible Film en Fibers.
Het was weer behoorlijk druk en bedankt weer voor jullie enthousiaste reacties!

Aanstaande zaterdag is er weer een make & take van 10 tot 17:00u, ditmaal gegeven door Katinka.