donderdag 28 november 2013

Nieuwe Bo Bunny Pincushion lijn is binnen!


Hoi allemaal,

Ik ben vorige week heerlijk een weekje met mijn lief naar Spanje geweest en vol inspiratie terug gekomen! Vorige week zijn ook twee nieuwe lijnen van Bo Bunny binnengekomen bij De Craftorij en ik mocht met 1 van de twee spelen: Pincushion. Deze kleuren paste perfect bij de uitdaging van het CSI color stories inspiration blog van deze week:

Het thema was "Dromen", de laatste tijd zie ik layouts af en toe een chipboard "Dromenvanger" verschijnen. Ik had er nog nooit van gehoord, maar na even googlen op "dreamcatcher" was ik geïnspireerd om zoiets zelf te maken. Ik heb dus circels gamaakt met naald en draad en er een paar naast getekend en daar af en toe een pareltje bij aangeregen en een aantal zelfgemaakte hangers van pareltjes. Ik vind het een geinig effect! Het "raam" is gemaakt van chipboard, bewerkt met gesso en witte verf en daarna met blauwe verf een houtstructuur gestempeld en ge-embost.

Bij de Craftorij zijn er ook weer heeeeeel veel fantastische bloemen binnengekomen, dus daar zijn er ook een hoop van op mijn lootje beland :-)

















Bedankt voor het kijken en tot snel!



Groetjes, Rianne