zondag 30 januari 2011

CHA Los Angeles

Zoals beloofd een update over de CHA.
We zijn al een paar dagen in Los Angeles. Onze belevenissen zijn te volgen op facebook en ons forum.
In het kort....de winkel omgeving van Los Angels heeft een hoog "zwarte markt van Beverwijk" gehalte. Veel leeg stand en heel vies. Een paar stappen buiten op je slippers levert al behoorlijk vieze voeten op. Maar met ons drieën hebben we ons prima vermaakt.
Vrijdag hebben we ons bezig gehouden met het volgen van workshops. Alle drie andere, zodat we zoveel mogelijk product informatie konden verzamelen (als ze die al gaven, want dat viel soms nogal tegen) Lia had de workshop van Tim van Ranger aangeboden gekregen. Zij was de lucky one, die met 4 hele mooie canvassen naar huis kan. Verder waren niet alle workshops even interessant, maar levert altijd wel wat goodies op ;-)
Gisteren was de eerste beurs dag. De beurs is veel en veel kleiner dan toen ik er in 2009 was. De aanloop overigens ook, want driekwart van de standhouders zaten te "nose picken"
 Maar natuurlijk was het er goed verzorgd zoals altijd. De morgen hebben we voornamelijk in de Ranger stand door gebracht.

Alle nieuwe spullen van Ranger,  Tim en Wendy Vecchi zijn dus besteld. De eerste zending gaat dus al gauw binnen komen.
Het bezoek aan de Ranger stand hebben we af moeten breken voor een workshop.
Veel bekende "studiegenoten" van de Ranger U tegen gekomen, dus meer staan kletsen dan rond gekeken. Afspraakjes gemaakt, nog een workshop gedaan (van Farber Castel) en toen was de dag al weer om.
Hier zitten we met Linda B. (LB Crafts) en Linda E. (Craft Stamper) te wachten voor de workshop. Vandaag moeten we dus echt aan de bak, dus morgen meer.
Kijk ook nog even in de webwinkel op de afdeling CHA pre-orders. Deze gaan we nu updaten.

1 opmerking: