zaterdag 2 juni 2012

We hebben een heus Design team!

Met ingang van juni heeft De Craftorij een geweldig Design team met een vijftal getalenteerde dames! 
Vol trots presenteren we in dit bericht het team!
Jullie zullen deze dames ontmoeten tijdens Workshops en Make & Takes en zij zullen zichtbaar zijn via het Forum, Facebook, Pinterest, het Blog van De Craftorij en natuurlijk via hun eigen blogs.
En wie zijn deze dames? Lees hieronder hun eigen voorstel berichtje.

Katinka Oerlemans
Hallo, mijn naam is Katinka en ik ben één van de gelukkige die zich desingmember van De Craftorij mag noemen.
In 2003 heb ik het scrapbooking gevonden en ik kan me helemaal uitleven op dubbele lay outs. Nog niet zo lang geleden heb ik het maken van boekjes ontdekt en ook daar kan ik mijn weg goed in vinden.
Ik vind het heerlijk om met mijn foto’s op zoek te gaan naar het juiste designpapier en cardstock. Als ik daar in slaag ben ik al op de helft!!
Ik hoop dat ik , samen met de andere designmembers, jullie kan inspireren.
Wil je meer zien van Katinka’s creatieve uitspattingen? Kijk dan op haar BLOG!

Marleen van Meerendonk
Ik ben Marleen van Meerendonk en ben geboren en opgegroeid in en rond Amsterdam. Na vele omzwervingen/verhuizingen uiteindelijk geworteld nu in Brabant in de buurt van Eindhoven. Daar woon ik samen met man, kind, hond en eigenwijze vogel.
Eigenlijk ben ik m'n hele leven al creatief bezig. Breien, potten verven, kleding verven, kleding maken enz. enz. maar in ieder geval wel veel met verf.
Via het maken van vele foto's van o.a. m'n hond Lica, ben ik gestart met digitaal foto bewerken. Zo heb ik het digitale scrapbooking ontdekt en ben ik m'n eigen digitale scrapkits gaan ontwerpen.
Toch nieuwsgierig geworden naar het echte scrapbooking ben ik binnen gestapt bij de voormalige Scrapbookstore van m'n vriendin Ine, Scrap-I-Do..... dit was het begin van een complete verslaving *LOL*. Na heel veel workshops en heel veel proberen/experimenteren al gauw ontdekt dat kliederen mijn ding is.
Bij het bedenken van een nieuw project probeer ik altijd weer een nieuwe techniek te gebruiken. Lukt niet altijd maar ik zeg altijd ik heb maar een klein ideetje nodig om op verder te borduren en vaak ontstaan zo de leukste mini albums en projecten.
Afgelopen maand mei 2012 was ik DT-lid van TEN Seconds Studio en daar ben ik heel trots op!
Nu mag ik al mijn experimenten en rariteiten gebruiken als DT-lid van de Craftorij en dat maakt me een blij mens.
Ik hoop zo nog meer leuke, lieve en creatieve mensen te ontmoeten en te inspireren!
Wil je meer zien van Marleen creatieve uitspattingen? Kijk dan op haar BLOG!

Miranda Schmitz
Ik heb in 2008 kennis gemaakt met scrapbooking. Ik maakte voornamelijk kaarten. Al snel werd mijn aandacht getrokken door Art Journaling + Mixed Media art.
Wat me daar in aantrok was, de oneindigheid aan mogelijkheden… De enige regel is dan ook: “Er zij geen regels!” Waar ik in het begin dan ook erg aan heb moeten wennen.
Want het perfectionisme dat in kaarten maken verbonden zit (in mijn geval), moest ik helemaal loslaten en dat vind ik soms nog steeds lastig.
Ik maak mixed media canvasjes wat weer een vertaling is van wat in mijn journals staat. En de laatste tijd ben ik ook bezig met intuïtief schilderen.
Mijn inspiratie haal ik van internet (blogs, YouTube) andere (mixed media) artist. Maar ook levenservaring, street art,pop art, urban art, graffiti, prints, kleuren combi’s, natuur……………..
De lijst is oneindig……………..!
Wil je meer zien van Miranda’s creatieve uitspattingen? Kijk dan op haar BLOG!

Rianne Klein Geltink
Mijn foto
Mijn naam is Rianne Klein Geltink, 35 jaar en kom uit Arnhem. Pas twee jaar geleden ben ik in aanraking gekomen met het scrapvirus en ik ben verknocht. Mijn scrapstijl heeft zich uiteraard ontwikkeld de afgelopen twee jaar. Op dit moment maak ik vooral layouts waarop ik heel veel kleine details verwerk, vaak zelfgemaakte bloemetjes of andere embellishments gemaakt van designpapier. Mijn schaar is toch wel mijn favoriete scraptool ;-). Het maken van een mooie layout kost tijd, vaak leg ik mijn werk even terzijde om er de volgende dag nogmaals naar te kijken en er iets aan toe te voegen. Naast layouts maak ik ook heel graag mini albums. Deze ontwerp ik vaak zelf van chipboard of van andere materialen. Mijn favoriete scraponderwerpen zijn mijn driejarige neefje Jop en éénjarige nichtje Pien. Mijn inspiratie haal ik overal vandaan, maar uiteraard spiek ik graag op de vele internationale blogs van internationale designteam leden en ik ben ook regelmatig te vinden op Pinterest. Dat Lia mij gevraagd heeft om lid te worden van het Design Team van De Craftorij vind ik echt een geweldige eer en ik zal al mijn creatieve inspiratie inzetten om hele mooie projecten te maken.
Wil je meer zien van Rianne’s creatieve uitspattingen? Kijk dan op haar BLOG!

Wini van Broekhuijze
Ik ben Wini van Broekhuijze, getrouwd met Hendrik-Jan en moeder van Aurora en Danylo.
In 1995 ben ik voorzichtig aan begonnen met scrappen en inmiddels is mijn stijl compleet veranderd en ben ik enorm verslaafd. Soms vind ik het heerlijk om gewoon met een schets te werken, maar andere keren ga ik ook lekker aan de slag met heel veel distress inkt. Verder maak ik ook graag kaarten. Vaak is dat dan met een Magnolia stempel en een achtergrond van inkt en spetters. Maar ook andere stempels vind ik leuk, of het combineren van verschillende stijlen.
Ik vind het ontzettend leuk om tot dit designteam toe te treden en ik hoop veel mooie lay-outs te maken om als inspiratie te dienen voor de bezoekers van De Craftorij.
Wil je meer zien van Wini’s creatieve uitspattingen? Kijk dan op haar BLOG!

3 opmerkingen:

  1. wat leuk! gefeliciteerd dan maar en ik ben benieuwd wat er allemaal op het blog te zien zal zijn! Veel succes!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat leuk, gisteren voor het eerst, en zeker niet voor het laatst, in de winkel geweest en nu ook een designteam om te volgen. Ben reuze benieuwd!
    groetjes Coby

    BeantwoordenVerwijderen