zondag 25 augustus 2013

Make & Take 24 augustus

Hi allemaal!!

Zo....de 7e make & take is ook weer achter de rug en wat een gezellige was het! Heel veel creatieve dames en een enkele heer hadden weer hun weg naar de Craftorij gevonden. We hebben een cadeau-envelopje gemaakt van een simpele manilla #10 tag. Hierbij maakten we gebruik van de spliksplinternieuwe dylusions inkt pads. Dit is een inktpad dat geheel blanco is als je hem nieuw koopt en je kan er met de diverse sprays van dylusions je eigen kleuren combinatie inktpad van maken.


Door drie kleuren sprays gemengd over je pad te sprayen creëer je je eigen kleurencombinatie. En het mooiste is....als je je kleuren beu bent, dan spoel je je pad gewoon uit onder de kraan en hij is klaar voor gebruik voor geheel nieuwe kleuren.

Om deze envelopjes te maken ril je eerst een manila tag op 6 cm van de onderkant en 7 cm van de bovenkant. Maak je tag flink nat met een mini mister en druk hem in zijn geheel over je dylusions intktpad (voor de oranje / roze hebben we gewerkt met de dylusions kleuren geel, roze en rood, voor de groene versie hebben we gewerkt met de kleuren geel, lime groen en london blue).
Haal je tag van de pad en ga met een babydoekje in kleine cirkeltjes over je tag waardoor de kleuren zich vermengen over gehele tag. Herhaal dit voor de achterzijde en droog je tags met een heater.

Daarna pak je een achtergrond stempel, druk hem op het inktpad en stempel random over je tag. Stempel met archival nog een aantal hartjes en met een waterpen haal je uit je hartjes de kleur weg (deppen met keukenrol).
Inkt de randjes van je envelop zwart en maak een steekrandje met een witte pen. Plak de onderste flap aan beide zijden dicht vouw je bovenste flap er om heen, lintje erdoor met een strik erin en klaar!
Deze envelopjes zijn prima om geld te geven of bijvoorbeeld een cadeaubon die tegenwoordig in credit card formaat overal te koop zijn!

Ik vond het weer superleuk om te doen. A.s. zaterdag is de allerlaatste make & take, dan gaat Katinka aan de slag met de leuke twinkling H2O's!

Tot dan!

Groetjes, Rianne

Geen opmerkingen:

Een reactie posten