maandag 2 september 2013

De Craftorij op Facebook

In de afgelopen jaren heeft De Craftorij een goed bezocht forum gehad, maar door de toegankelijkheid van Facebook merken we een teruggang in bezoek en gebruik van het forum.
De Craftorij zal daarom op termijn stoppen met het forum.

Het onderdeel wat het meest gebruikt wordt op het forum is het online activiteiten deel (uitdagingen en dergelijke).
Omdat velen van jullie daar veel inspiratie uit halen heeft De Craftorij op Facebook een groep aangemaakt waar jullie met deze activiteiten door kunnen gaan. Ik hoop dat jullie daar allemaal gebruik van willen en gaan maken!

Op de groep kan iedereen met ons meekijken en inspiratie op doen. Als je lid wordt van de groep kan je je bijvoorbeeld je werk met ons delen en deelnemen aan de online activiteiten van de groep.
Vandaag starten er gelijk drie leuke uitdagingen: de Secret Scrap Lift, Pay it Forward en ATC Swap. Voor meer informatie hierover kan je terecht op de groep.

We hopen jullie allemaal terug te zien op de groep en wensen jullie veel inspiratie plezier!


Om meer bekend te worden op Facebook, hebben we daar ook een leuke actie:
Wil je een leuke workshop winnen? Bij 750 likes verloten we een geweldige workshop ter waarde van 45 euro onder iedereen die De Craftorij pagina geliked en het  "LIKE - SHARE - WIN !!!" bericht gedeeld heeft!

3 opmerkingen:

 1. Fijn, want ik vergeet steeds iets op het forum te plaatsen... Groetjes, Gerrina

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Snifff dan zwaai ik af...ik heb en wil (nog steeds) geen Facebook :-(((
  Doegiessssssssss....Alie

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Fijn, ik vind Facebook een stuk overzichtelijker. Het Forum ben ik ooit lid van geworden maar dat komt er gewoon niet van. Dus leuk dat nu alles via Facebook gaat

  BeantwoordenVerwijderen