maandag 14 november 2011

Angeldag

Afgelopen weekend kwamen de Angels hun club dag vieren bij de Craftorij. En dat is altijd weer een feest. Van de vorige keer (toen nog aan de Amsterdamseweg) weten we dat ze voor zo'n dag allemaal leuke cadeautjes voor elkaar maken. Die wij toen ook kregen. Zo ook deze keer. Het verbaast ons elke keer weer wat een ijver en inspiratie deze dames opbrengen. Niet alleen voor de cadeautjes, maar ook voor de projecten die ze over en weer voor elkaar maken. Dames...nogmaals hartelijk dank voor de cadeautjes, lekkere lunch en gezelligheid.

2 opmerkingen:

  1. We hebben een bijzonder leuke Stamping Angels dag bij jullie gehad Lia! Alweer onze 15e Angelsdag, waarvan 3x keer bij jullie, op 3 verschillende locaties, maar allemaal even leuk.
    En ook jullie weer heel erg bedankt voor de workshop, met Vintaj produkten, waar we een heleboel nieuwe inspiratie en ideeën hebben opgedaan voor onze Angelsprojecten.
    Nogmaals bedankt voor jullie gastvrijheid om ons iedere keer weer zo hartelijk te ontvangen en zo'n leuke workshop voor ons te bedenken, dus ... heel graag tot een volgende keer!
    Groetjes van Yvon

    BeantwoordenVerwijderen