woensdag 9 november 2011

Blog Candy

Vandaag zijn de nieuwe Winter Distress inkten binnen gekomen. Ook weer hele mooie kleuren dit keer. Die natuurlijk net als de Fall inkten snel uitverkocht waren Maar we geven 1 setje weg. Laat een berichtje achter met waarom jij die kleuren zou moeten winnen. Op 11-11-11 zullen we de winnaar bekend maken.
Hier een video van Tim met de Winter kleuren.

PS: Inmiddels hebben we extra sets op de kop kunnen tikken, ze zijn dus ook weer te bestellen.

14 opmerkingen:

 1. Hallo,
  Ik vind het een leuke candy en ben erg dol op de Distress Ink.Waarom ik die kleuren zou moeten winnen.Nou ik vind het ten eerste geweldige kleuren, en omdat ik de eerste ben.hihi
  groeten,Helma

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Altijd leuk een candy.
  Ik MOET hem niet winnen, maar zou het wel heeeeeeeeeeel erg leuk vinden OM het te winnen.
  En je zou het niet eens hoeven op te sturen, want we komen zaterdag toch naar Ede. YEAHHHHHHHH!!!!
  En daarbij komt nog natuurlijk, dat ze gewoon KEIMOOI zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dankjewel om ons de kans te geven deze leuke blog candy te winnen! Waarom ik die Distresskleurtjes verdien? Misschien omdat ze me over de streep zouden trekken om toch eindelijk eens werk te maken van die lading aan kerstkaartjes die ik dringend zou moeten beginnen te maken! Ik wens iedereen veel geluk bij de trekking van de prijs.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. De nieuwe winter distress inkten horen gewoon in je standaard inkt voorraad. De kleuren zijn fantastisch! Ik ben de laatste tijd veel bezig met distress inkt en heb op de kreadoe veel inspiratie opgedaan. Je zou gek zijn niet mee te willen dingen voor deze giveaway.
  Succes iedereen!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een leuke Candy! Dank je wel voor het aanbieden :)
  Waarom ik zou moeten winnen?
  Ik heb van de basiskleuren alle distress inkten, maar deze zou een ontzettend mooie aanvulling zijn. Ik ben bezig met een groot aantal kerst-atc's en daar zouden deze kleuren prachtig op staan ;)

  Groetjes, Suzanne

  BeantwoordenVerwijderen
 6. WAUWIE wat een super gave candy, daar wil ik heel erg graag voor meeloten om deze super gave kleurtjes te winnen.
  Mijn man is een kastje aan het maken voor mijn distress inkten en daar is nog plaats voor meerdere, zou super zijn als het met deze mooie kleuren volkomt!!!
  veel succes met deze candy !!
  Ik kom gauw weer eens in Ede snuffelen tussen jullie leuke spulletjes !!
  groetjes Ria S.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hm...ik hen nog geen kastje voor mijn distressinkten. Ik heb er ook nog niet zoveel...maar ik zie altijd zoveel moois voorbij komen, gemaakt met distressinkten, dat ik met deze mooie nieuwe kleuren misschien toch eindelijk eens over de streep getrokken wordt om me in een nieuw distressinkt avontuur te storten! Dus ik waag ook een poging hier!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Alweer een blogcandy bij de Craftorij. Ik won nooit iets totdat ik hier een keer meedeed! Zou ik dan nog een keer winnen????? Of moet ik nu weer 49 jaar wachten? :)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. ja, ze zijn zoo mooi, en ik ook =) en ik ben lief, charmant, aardig, en ik wil het graag, en ze passen goed bij mijn ogen hahahaha

  het zou leuk zijn om het te winnen

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Distress inkten zijn natuurlijk super fijn om mee te werken en je handen gaan kriebelen als je dit inspirerende filmpje van Tim Holz weer ziet.
  Tja ik heb diverse basiskleuren lang niet allemaal want dat is wel een aanslag op je budget. Ik koop af en toe een kleurtje bij en ben dan weer blij als een kind met mijn nieuwste kleurtje.
  Helaas heb ik de laatste 8 weken niet meer kunnen scrappen maar ik hoop dat ik dat toch voor de kerst (want ik ben een echt Kerstmens) nog kan gaan doen..ik mis het nl zo.....ondertussen geniet ik van dit soort super filmpjes.
  Leuk hoor dat jullie iedereen de kans geven op zo'n mooi set!
  Fijne avond
  Groetjes Maia

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat een gave candy. ik heb ze zelf al besteld bij jullie samen met de snow cap mixative en ze zijn onderweg.:-) Hoop dat de TNT morgen bij mij stopt.En als Ria S. naar jullie toe gaat ga ik maar eens een keer gezellig met haar mee.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wauw, wat een super gave candy. Zou ze dolgraag winnen voor een vriendin! Heb mijn setje al binnen en ben er dolblij mee!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Deze set is ontzettend mooi gekleurd.Ik vind het een geweldige aanvulling op de kleurtjes die ik al heb!Groetjes Mascha

  BeantwoordenVerwijderen