dinsdag 21 augustus 2012

Make & Take 25 augustus

Aanstaande zaterdag de allerlaatste Make & Take van dit zomerseizoen!! Miranda heeft wat leuks voor jullie in petto dus kom gezellig langs.

Wini heeft afgelopen zaterdag de Make & Take gegeven, het was wederom weer een geslaagde dag.

4 opmerkingen:

 1. Geslaagd en gezellig was de Make & Take inderdaad. Ook erg leuk om sommige bekenden daar te zien. We hebben ons prima vermaakt en uiteraard onze portemonnaie weer geleegd (haha). Maar intens tevreden en met mooie spulletjes weer naar huis.
  Dank jullie wel.
  groetjes Marja

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuke foto's en wat leuk om mijn vriendin Joukje zo heerlijk lachend bezig te zien. Haast jammer dat ik jarig was en er daardoor niet bij kon zijn, zo'n mooi papier van Joukje gekregen dat alleen jullie verkopen!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuke foto's, ben zelf ook geweest.
  Het was een hele leuke make and take.
  Maar ik kom zeker weer een keertje langs.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. De workshop was leuk, en gezellig, en heel goed door Wini uitgelegd met leuke voorbeeldkaarten. Nogmaals bedankt Wini!
  En natuurlijk was het leuk om een paar bekenden tegen te komen! Ik kwam samen met Marja, maar daar troffen we Alie, en Bianca, en Petra, wat een feest van herkenning. En om door de winkel te struinen en kijken, meteen de nieuwe stencils te zien (en ik geef het toe, ook aan te schaffen), dat is ook altijd weer een feestje!
  Ik hoop dat jullie ook volgend jaar weer besluiten in de vakantiemaanden make and takes te gaan doen, toch altijd weer heel leuk!
  Groetjes van Yvon

  BeantwoordenVerwijderen