dinsdag 23 oktober 2012

Waanzinnig Kate Crane Weekend!

Hallo allemaal!!

Ok, ok....we zijn een beetje laat met dit bericht, maar dat mag de pret niet drukken vinden we zelf. We willen jullie heel graag nog een beetje laten meegenieten (of voor sommige nagenieten) van het geweldige Kate Crane Weekend wat we achter de rug hebben. Wat een grandioos feest: 4 dagen ruim 100 vrouwen die stuk voor stuk met vieze handen de deur weer uit liepen, maar ook met de meest prachtige creaties.

Hier een kleine foto impressie:
Uiteraard heeft Kate ook onze wall of fame getekend, we zijn supertrots dat ze vier dagen bij ons workshops heeft willen verzorgen. We hebben genoten van haar tomeloze inzet, de rust die ze uitstraalt en uiteraard haar prachtige creaties, maar vooral van jullie allemaal, onze workshoppers die helemaal los zijn gegaan met sprays, inkten, stempels, gesso, verf en nog veel meer. Ongelooflijk bedankt voor jullie enthousiasme, we hebben heel erg veel inspiratie opgedaan van alle creaties die jullie hebben gemaakt!!

Wil je lezen wat Kate van dit weekend vond? Lees op haar blog haar verhaal

Wil je nog veel meer foto's zien: surf dan naar De Craftorij op Facebook, daar staan bergen foto's van dit geweldige weekend! 

Nogmaals dank jullie wel en tot snel!

Groetjes, Lia & Crew2 opmerkingen:

  1. Niet alleen kate bedankt maar ook jullie hele team van De Craftorij. Wat heb ik een fijne dag gehad en wat was alles enorm goed verzorgd door jullie. Hierbij nogmaals mijn hartelijke dank.
    groetjes Marja

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik heb het al eerder gezegd, maar nogmaals, hartstikke bedankt voor een geweldig leuke dag, ik heb genoten!
    Groetjes van Yvon

    BeantwoordenVerwijderen