zondag 4 november 2012

Gezellige Workshopdag 3 November


Hoi Allemaal!!

Gisteren mocht Rianne bij De Craftorij de workshop geven van het vintage finds mini album. 6 dames kwamen een dagje gezellig scrappen en dat werd het!! Wat een superleuke groep meiden hadden we bij elkaar, gezellig zitten kletsen en scrappen en aan het einde van de dag hadden we 6 albummetjes bijna af. Helaas waren er een paar meiden al weg voordat we bedachten dat een groepsfoto leuk zou zijn, maar dat mag de pret niet drukken. Meiden, super bedankt voor een leuke dag!!


Groetjes, Lia & Crew

9 opmerkingen:

 1. O wat leuk zo''n overzichtsfoto. Enne...het was superleuk, gezellig en het album is erg leuk om te maken. Lia en Rianne, heel erg bedankt enne...ik kom een keertje croppen op vrijdag hoor, gezellig!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Nou dan haal je mij vast op als je langs Hoogland rijdt, leuk Wendy en wat sta je leuk op de foto"s!

   Verwijderen
  2. Hee Coby, o dat zou heel leuk zijn om je daar nog eens te zien. Enne...Hoogland? Moet ik eerst even kijken waar dat ligt, sorry...

   Verwijderen
 2. Dat ziet er weer erg leuk en gezellig uit! Het project is natuurlijk ook superleuk, die had ik een paar weken geleden al gezien.
  Groetjes Sandra.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. wat ziet het er gezellig uit!

  groetjes Coby

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Het was ook erg gezellig Coby.. Een heel ontspannen/welkom sfeertje in de winkel en een leuk & gezellig clubje "dames" die de workshop volgden. Een super dagje !

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hmm, sorry die gekke blogspot gebruikt mijn foto niet ?? Groetjes, Guida dus... :-)

   Verwijderen
 5. leuk.. jammer dat ik het heb gemist

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Jaaaa, was errug leuk! Ik wacht nu op de foto's, zodat ik het album verder kan afmaken. Dan zal ik ook zeker foto's op mijn blog zetten :-)

  BeantwoordenVerwijderen