vrijdag 20 december 2013

De Countdown naar 2014!


Hallo allemaal,

Het jaarlijkse online feestje van De Craftorij gaat weer bijna beginnen. Omdat het forum stopt, zijn alle online activiteiten over gegaan naar de facebook groep van De Craftorij. Zo ook De Countdown!

De Countdown start aanstaande zondag. Heb je zin om mee te doen? Meld je dan zo snel mogelijk aan bij de groep, want alleen dan kan je actief mee doen met de activiteiten.
Nu vraag je je misschien af, wat is die Countdown dan precies? Hieronder volgt een toelichting.

De Countdown is 10 dagen lang pret hebben samen, van 22 december tot en met 31 december. Kan je niet alle dagen mee doen? Dat is natuurlijk geen probleem. Het gaat er om dat we plezier hebben en dat kan ook als je 1 dag mee doet!

Wat gaat er gebeuren?Iedere dag plaatst iemand van ons een uitdaging online. Dat kan een creatieve uitdaging zijn, maar ook een spel. Er is 1 uitzondering en dat zijn kerstdagen. Op 24 december wordt er een uitdaging geplaatst en deze geldt tot en met 26 december.Per uitdaging wordt een dag van te voren aangegeven wat je eventueel klaar moet leggen en wat voor die uitdaging de specifieke regels zijn.
We geven deze dagen ook prijzen weg!Een dag na de uitdaging maken wij bekend wie de dagprijs gewonnen heeft. Voor iedere uitdaging die je mee doet krijg je ook nog eens een lootje. Dit lootje is van belang voor de laatste dag: 31 december! Die dag is de activiteit de PRIJZENSLAG! Iedereen die actief mee heeft gedaan aan DE COUNTDOWN en een lootje heeft, maakt dan kans op extra prijzen!

Heb je zin om mee te doen? Meld je dan snel aan bij de facebook groep van De Craftorij!

Hier is ook nog meer informatie na te lezen over De Countdown.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten