vrijdag 20 december 2013

(Gast) Design Team Call!

Hallo allemaal,

Zoals aangegeven in de nieuwsbrief staan er een aantal wijzigingen op stapel binnen het team van De Craftorij. Daarmee komt er ruimte voor nieuwe designers.
Per direct schrijven wij een (Gast) Design Team Call uit!
Hieronder meer informatie over deze Call.

Gast Design Team Call
Altijd al eens in de Design Team gewild? Dit is je kans!
Vanwege alle wijzigingen in het team schrijven wij een Design Team Call uit voor 2 Gast-Designers!


Wat houdt de Call in?
De Call start gelijk en staat open voor iedereen. Of je nu scrapt, stempelt of mixed media werk maakt, doe mee! Meldt je zo snel mogelijk aan, zodat wij weten dat je mee doet. Daarna heb je tot 31 januari 2014 de tijd om je werk in te leveren.

Wij verwachten van je dat je een project maakt in de stijl waar je het liefst in werkt. Ben je een scrapper, dan maak je een scrapproject. Doe je meer met mixed media, dan maak je een mixed media project.
Daarnaast maak je nog een project met dan in een andere stijl. Ben je een scrapper, dan maak je een mixed media project. Of andersom, doe je meer met mixed media, dan maak je een scrapproject.
Als laatste maak je een klein formaat project. Bijvoorbeeld een tag of een kaart.

Voor alle drie de projecten geldt dat je werkt met actuele producten. Van de projecten maak je duidelijke foto’s en deze mail je door naar info@de-craftorij.nl. Mocht je doorgaan naar de volgende selectie ronde, dan verwachten we dat je bereid bent om je werkstuk in de winkel te komen laten zien. De foto’s van de werkstukken die je inlevert mag je niet online op je blog of social media plaatsen. Dit mag pas na afronding van de DT-Call.


Wat verwachten wij van je als Gast-Designer:
Als je geselecteerd wordt, dan verwachten we dat je bereid bent om in de eerste helft van 2014 minimaal 1 make & take en minimaal 1 workshop te geven bij De Craftorij.
Verder ben je bereid om met regelmaat in de winkel aanwezig te zijn. Zoals deelnemen aan de cropavond en aanwezig zijn tijdens belangrijke dagen. Ook verwachten we dat je voorbeelden maakt welke in de winkel geplaatst worden. Materiaal hiervoor zoek je uit en neem je mee als je in de winkel bent.
Ook ben je actief op social media zoals onze facebook groep en kan je blogberichten maken van je gemaakte voorbeelden en deze op ons blog plaatsen.

Wat mag je van ons terug verwachten:
Je wordt onderdeel van ons geweldige creatieve team wat je veel inspiratie en ideeën brengt.
Je mag werken met de allernieuwste materialen die je gratis krijgt om daarmee mooie voorbeelden c.q. workshops te ontwerpen
Je krijgt veel publiciteit voor je werk door dat wij jou als designer op ons blog, facebook, nieuwsbrieven en website onder de aandacht brengen
En er zijn nog een aantal leuke extraatjes die we je graag vertellen als je geselecteerd bent!

Uitslag (Gast) Design Team Call
Zo kort mogelijk na 31 januari hoor je of je door bent naar de volgende ronde. In de eerste twee weken van februari willen we dan graag de werkstukken in de winkel bekijken. Zo kort mogelijk daarna maken wij de uitslag bekend.


Aanmelden? Vragen?
Heb je vragen over de Call en/of wil je je aanmelden? Mail dan naar info@de-craftorij.nl Wij doen ons best je vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten